Bet365 Bonuskod

Erbjudande för Bet365s registrerade spelare

29 juillet 2017
par admin

Bet365s registrerade spelare kan ta del av en rad olika fördelaktiga erbjudanden. Spelare kan ta del av dessa erbjudanden på sina datorer eller mobila enheter.

Europeisk fotboll – trippelerbjudande
Pengarna tillbaka vid tråkiga mållösa matcher
De bästa oddsen får du garanterat på Bet365
Dubbelerbjudande för tennis
Erbjudande europeisk basket

Europeisk fotboll – trippelerbjudande

Detta erbjudande ger Bet365s registrerade spelare chansen att tjäna en 100-procentig bonus på tripplar i de bästa europeiska ligorna. Det gäller även för matcher I Champions League och Europa League.
För att at del av detta erbjudande räcker det att spela på tre eller fler matcher i dessa ligor: båda lagen gör mål och slutresultatet.

Om ditt spel går hem kommer du automatiskt att erhålla en hundraprocentig bonus vid sidan av din vinst. Bet365s registrerade spelare har chansen att vinna mellan 5 och 100 procent, beroende på vilket typ av spel som läggs – exempelvis ger en sexling 20 procent bonus.

Om potten betalas ut gäller inte detta erbjudande, i de fall som potten delvis betalas ut beräknas bonusen på den återstående potten.

bet365-riskfritt-spel-odds-bonus-erbjudande-champions-league

Pengarna tillbaka vid tråkiga mållösa matcher

Detta erbjudande gäller spelare som har lagt ett spel före matchen på följande spelformer: resultat i halvtid, resultat efter full tid eller förste målskytt plus resultat efter full tid. Om matchen slutar mållöst och ditt spel därmed inte går in, ersätter Bet365 det som du har satsat.

Om användaren er hela sin pott gäller erbjudandet inte längre. I de fall då en användare tar ut en del av sin pott, ersätts endast den återstående delen.

De bästa oddsen får du garanterat på Bet365

Detta erbjudande gäller endast dagliga hundkapplöpningar och trav.

När du lägger ett spel på Bet365 och spelar på vinnare får du det högre oddset ifall det har stigit fram till starten. Detta erbjudande gäller singlar och multiplar, tidiga priser, scow cast-priser och board-priser.

the_bonus_code

Dubbelerbjudande för tennis

Det här erbjudandet ger spelare chansen att vinna en bonus på upp till 50 procent på dubblar på alla stora tennisturneringar och relaterade event. Om ditt spel går inger Bet365 till en bonus på 5 eller 50 procent, beroende på vilken sorts spel du har lagt.

Detta erbjudande gäller vinster på spel som är lagda för matchens början på två eller flera av följande spelformer: vinnare av första set, setbetting och vinnare av matchen.
Andra spelmarknader inkluderar ATP, Grand Slam, Challenge Tour Event, WTA, Davis Cup, Hopman Cup och Fed Cup (dubblar och singlar).

Den högsta bonus som kan utbetalas är motsvarande 100 000 engelska pund. Vinster betalas ut på användarens konto inom 24 timmar.

Erbjudande europeisk basket

Det här erbjudandet ger Bet365s registrerade spelare chansen att vinna en 50-procentig bonus på de bästa europeiska basketbollmatcherna.

Det gäller på vinnande spel som Bet365:s registrerade lagt före match på två eller flera val i följande toppmarknader. Herrarnas Euro League, spanska ligan, tyska ligan, den italienska basketligan, Europacupen på resultatet av dubbelmötet och på poängskillnaden.

Den högsta bonus som kan utbetalas är motsvarande 100 000 engelska pund, och vinsterna betalas ut på användarens konto inom 24 timmar. Olika typer av spel har olika bonusar, exempelvis ger spel på tolv-multiplar som går hem 50 procent bonus.

Share Button